MCS на VIV Turkey 2015

2015.05.28

Master Climate Solutions Group ви информира, че ще вземем участие на VIV Turkey 2015 – Седмото Международно Търговско Изложение за технологии в птицевъдството. Това голямо събитие ще се състои от 11-ти до 13-ти Юни 2015 в Expo Center Istanbul, Turkey.

VIV Turkey е член на VIV World Wide Exhibitions. С подкрепата на водещи Турски асоциации и организации на птицевъдите от много години, това изложение заема важна позиция в птицевъдната индустрия като място за среща в Истабнул, турските компании се запознават с нови пазари, чуждестранните компании излизат на турския пазар.

MCS би искала да прдстави своето предложение на широкия спектър от посетители, които са професионалисти в птицевъдството. Надяваме се да привлечем внимание към нашия нов отоплител - Master CF 75 Spark, които е предназначен за отопление на ферми за пилета. Ще представим също предимствата на други наши продукти, като BV серията, газовите отоплители и влагоуловителите.

Всеки посетител ще има възможността да види Master машините в действие и да обсъди интересни проблеми с експертите на нашия щанд.


Очакваме да се срещнем на нашия щанд.

Hall 9-10-11More information about the exhibition can be found on its official website: www.vivturkey.com