MASTER XL 61- професионален инфрачервен дизелов нагревател за високи натоварвания

2016.10.07


През новия есенно/зимен сезон, Master Climate Solutions представят на Вашето внимание подобрена версия на инфрачервения нагревател с мощност 17 kW: Master XL 61. В отговор на пазарните нужди, ние направихме някои подобрения за Вас с цел по-добро представяне и повишен комфорт при работа.

XL 61 е допълнение към добре познатите модели с мощност 43 kW, които се разпространяват в Европа. Уредът е направен само от най-качествените компоненти, като най-важното подобрение за потребителя е куплунгът за присъединяване на дистанционен термостат (аналогов или цифров), с което се открива нов хоризонт от възможни приложения. Също така са направени и подобрения във въздуховодещата система и в пусковия трансформатор, които увеличават работното време до 100%.

Инфрачервените дизелови нагреватели са привлекателни за много потребители още от първото си появяване на пазара и именно поради това вече са една от най-ефективните и ефикасни форми на отопление. Поради принципа си на действие, тези отоплителни тела не топлят въздуха, а излъчват енергията си към целевия обект, поради което 100% от енергията се оползотворява и нищо не се губи. Също така енергията по-скоро се излъчва, а не се премахва с принудителна конвекция, което означава, че отоплителното тяло не поглъща и не изхвърля прах.

Точковото отопление се използва интензивно в производствата, строителството, логистиката и селското стопанство. Master XL 61 е нашият отговор на повишеното търсене на пазара, което се увеличава ежегодно.