Master Climate Solutions Group вече е член на European Rental Association

2015.05.11

В началото на април, Master Climate Solutions Group бе приета като член на European Rental Association. Това отваря нови хоризонти пред компанията за развитие в рентал сектора.

Като производител на свръхмощно отоплително оборудване насочено към професионалисти, Master Climate Solutions подхожда много добре на индустрията за отдаване под наем . През последната година, компанията работи интензивно за развитието на продуктова гама съобразена с изискванията на фирмите за отдаване под наем.

Присъединяването към ERA дава на Master Climate Solutions много възможности за развитие в ренталския сектор. Като член на организацията, компанията получава актуална информация за развитието на пазара и новите насоки, както и може да споделя идеи и опит с експерти от цял свят. От сега, MCS може да работи много по-близо до своите клиенти и да развива своите предложения с по-добро разбиране на техните нужди.

ERA действа като представителна асоциация в Европа за промотиране на концепцията на ренталската индустрия и подпомага нейния растеж. Нейни членове са водещи европейски компании : производители, рентал компании и сервизно осигуряване.

MCS ще има възможността да се представи като член на организацията на предстоящия Конгрес на ERA, който ще се проведе тази година на 3-ти и 4-ти Юни в Рим.