Съвети и препоръки

Разработихме Ръководството, за да дадем достъп на нашите клиенти до цялата конкретна информация, касаеща Master продуктите, от която се нуждаят. Ръководството осигурява детайли касаещи инсталацията, работата и конструкцията на Master отоплителите, изсушителите и климатиците.
 • Как да изберем <br>- изберете правилният уред

  Как да изберем
  - изберете правилният уред

  Полезен изнструмент за избора на подходящо устройство. Калкулатора за изчисляване на необходимата мощност помага на нашите клиенти да проверят от какъв вид отоплител, изсушител или климатик се нуждаят.
 • Отопление <br>- мобилни и стационарни отоплители

  Отопление
  - мобилни и стационарни отоплители

  Ръководството включва съвети и бележки относно мобилните и стационарните изсушители произведени от Master Climate Solutions. Целта е да помогнем на нашите клиенти с допълнителна информация за тези уреди.
 • Изсушаване <br>- решения за изсушаване на въздуха

  Изсушаване
  - решения за изсушаване на въздуха

  Това ръководство е полезно за всички клиенти търсещи решения за изсушаване. Осигурява информация как да се справим с излишната влага, която причинява нежелани ефекти.
 • Видео и мултимедия

  Видео и мултимедия

  Запознайте се по-добре с нашата компания, продукти и сервиз. Интересни видеа показват различни области на приложения на нашите продукти и техните основни функции.

 • Инструкции за употреба

  Инструкции за употреба

  Ние винаги се стремим да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Това важи и за предоставяне на цялата необходима информация за експлоатация на оборудването. Ние позволяваме на нашите клиенти да изтеглят електронни версии на инструкциите за експлоатация.