Събития & военни

Отопление
на открити
площи
Отопление
на тенти
Спасителни
операции
Вентилация
и охлаждане

Master продуктите намират широко приложение в развлекателния бизнес. Отоплители, вентилатори и климатици се използват, както по време на предварителните работи, така и по време на реалните масови събития, телевизионни записи и фото сесии. Мобилността и бързата инсталация означават, че Master продуктите са перфектното решение за временни съоръжения, където инсталирането на други отоплителни или вентилационни системи ще бъде неосъществимо или ще отнеме много време.

Master Climate Solutions предлага готови решения за отопление на палатки и зали. Специално разработени аксесоари и устройства дават възможност за удобна и ефективна употреба.

Продукти


Често се използват за отопление на палатки, сцени и спортни зали. Добрия подбор на допълнително оборудване, осигурява използването на отоплителите да е максимално ефективно при всякакви условия.

Високият въздушен поток ги прави идеални за отопление на големи площи. Поради ниските експлоатационни разходи, те често се използват за отопление на големи спортни съоръжения, както и телевизионни студиа, създадени в големи зали.

Гарантират точната влажност и циркулация на въздуха. Вентилаторите често се използват в телевизионни и фотографски студия, за да се осигури подходяща вентилация, а също така се използват и за специални ефекти.

Професионалните изпарителни системи за охлаждане на въздуха, се използват за понижаване на температурата в големи съоръжения и палатки, по-малките климатици могат да се използват индивидуално и в по-малки съоръжения.

Приложения


В процес на изграждане
на сцена

Отопление на сцена за шоу
Отопление на телевизионни
студия

Отопление на тенти и фургони
Охлаждане на тенти
Специални ефекти

Консултации


Открийте дилър във вашия район, за да получите допълнителна информация за продуктите и техните приложения.

Вижте и други решения за бизнеса

Строителство
Производство и логистика
Работилници и гаражи
Земеделие
Събития и военни
Аварии