Строителство

Отопление
на строителни
обекти
Отопление
на пътно
строителство
Изсушаване
на сгради,
изсушаване
след боядисване
Отнемане
на влага

Строителният бизнес е основния целеви пазар за продуктите Master . Професионалните отоплители на въздух и влагоуловители са често използвани в този бранш. Един много важен въпрос при избора на уред е възможността да го използвате в трудни условия, това означава, че здравата конструкция и високата ефективност са от голямо значение. Master продуктите са много мобилни и имат ниски експлоатационни разходи, което означава, че те са правилния избор за строителни фирми, фирми отдаващи под наем, както и за по-малки бригади, извършващи довършителни работи, така и за индивидуални техници.

Освен основната функция на нагревателите - повишаване на температурата на околната среда, устройствата позволяват продължаване на работата дори и при много ниски температури, също така позволяват да се ускорят различни процеси в строителния бизнес.

Продукти


Мобините отоплители Maste са неоспорим лидер в строителния бизнес. Бързото инсталиране и високата ефективност позволяват продължаването на строителните работи, дори и при много ниски температури.

Големият въздушен поток на стационарните отоплители позволява бързото повишаване на температурите в големи помещения, срещу ниски експлоатационни цени. Топловъздушната вентилация е перфектно решение за помещения с честа обмяна на топъл и студен въздух.

Изсушителите и вентилаторите Master са перфектно решение за отстраняване на излишната влага, което често е проблем по време на довършителните работи и ремонтите, в есенния и зимния сезон.

Климатиците Master осигуряват комфорт в горещите дни. Мобилните климатици са перфектни за офиси и фургони в строителния бизнес.

Приложения


Боядисване
Измазване
Строителни обекти

Пътностроителни работи
Изсушаване на сгради
Екстремни строителни обекти

Консултации


Открийте дилър във вашия район, за да получите допълнителна информация за продуктите и техните приложения.

Вижте и други решения за бизнеса

Строителство
Производство и логистика
Работилници и гаражи
Земеделие
Събития и военни
Аварии