Работилници & гаражи

Насочено
отопление
Отопление
на пространства
Вентилация
Охлаждане

Master предлага продукти за така наречения „малък бизнес“, това са продукти с по-малка мощност, по-компактни, инсталацията им е бърза и лесна и са с по-ниски експлоатационни разходи. Тези продукти често се използват в работилници, автомивки и малки производства. Използват се в определени периоди на годината, в зависимост от метеорологичните условия и индивидуалните изисквания на предприемача и бизнеса. Този тип отоплителите могат да се използват в работилници и складове, а също и за отопление на определени работни места.

Master предлага отоплители на дизелово гориво, електричество и газ, има широка гама от устройства с различен капацитет и приложения.

Продукти


За отопление на работилници, гаражи и малки производства препоръчваме по-малки отоплители, които са с по-ниски разходи за експолатация. Най-популярните модели са тези без димоотводни системи, забележителни позиции в нашата продуктова оферта заема инфрачервения отоплител XL6.

Благодарение на високата ефективност и ниски експлоатационни разходи, те често се използват в автосервизите и други занаятчийски предприятия. Позволяват бързо и ефективно затопляне, без необходимост от сложни инсталации като в традиционните отоплителни системи.

Вентилаторите Master позволяват да се поддържа подходяща вентилация на въздуха в съоръжението и да се гарантира правилният обмен на въздуха. Изсушителите и вентилаторите позволяват да се поддържа комфортна работна среда.

Master серията от мобилни климатици осигурява комфортни условия в работната среда по време на летния сезон. Друг забележителен елемент в нашата оферта, са изпарителните охладителни системи, които стават все по-популярни.

Приложения


Работа на открито
Отопление на служители
Отопление на работни места


Насочено отопление
Осигуряване на правилен
обмен на въздух

Охлаждане през лятото

Консултации


Открийте дилър във вашия район, за да получите допълнителна информация за продуктите и техните приложения.

Вижте и други решения за бизнеса

Строителство
Производство и логистика
Работилници и гаражи
Земеделие
Събития и военни
Аварии