ОТОПЛЕНИЕ

Мобилните отоплители Master, могат да затоплят всяко помещение или пространство бързо и ефективно. Те са идеални както за временно, така и за постоянно решение. Продуктовата гама включва отоплители на дизел, газ и електрически отоплители.
 • Дизелови директни отоплители

  Дизелови директни отоплители

  Дизеловите отоплители с директно горене са високо ефективни устройства, които осигуряват незабавно затопляне на големи обеми, там където е необходимо. Те са най-подходящи за открити или добре вентилирани пространства, като фабрики, складове или строителни обекти. Отоплителите с директно горене Master са известни както с ефективност и устойчивост, така и с лесната и безопасна употреба.
 • Дизелови индиректни отоплители

  Дизелови индиректни отоплители

  Дизеловите отоплители с директно горене са високо ефективни устройства, които осигуряват големи обеми от 100% чист, сух и свободен от изпарения въздух. Тези отоплители са перфектни за помещения със слаба вентилация, като магазини, тенти, места за обработка на храна и изложбени зали. Могат да се използват с гъвкави тръби, което позволява лесно отвеждане и насочване на топлия въздух.
 • Електрически отоплители с вентилатор

  Електрически отоплители с вентилатор

  Електрическите отоплители са високоефективни устройства, имат широка гама от приложения. Осигуряват чисто, бързо и безопасно отопление. Електрическите отоплители са идеални за временно или аварийно отопление, тъй като те са лесни за използване и напълно преносими.
 • Отоплители на пропан-бутан

  Отоплители на пропан-бутан

  Газовите отоплители Master осигуряват голям обем незабавна топлина. Те са много рентабилни, устойчиви и ефективни. Преносимите газови отоплители са най-подходящи за добре проветриви помещения, като строителни обекти, складове или фабрики.
 • Инфрачервени електрически отоплители

  Инфрачервени електрически отоплители

  Инфрачервените електрически отоплители осигуряват безопасна и чиста топлина, за директно затопляне на конкретни обекти или хора. Имат много и различни приложения, както в къщи, така и за магазини и офиси.
 • Инфрачервени отоплители / на керосин

  Инфрачервени отоплители / на керосин

  Инфрачервените отоплители осигуряват бързо затопляне на точно определени места. Липсата на въздушен поток ги прави много подходящи за изсушаване на стени след боядисване, както и за размразяване на машини, тръбопроводи и отопление на конкретни работни места.
 • Стационарни отоплители

  Стационарни отоплители

  Големият въздушен поток ги прави перфектни за големи помещения. Лесната инсталация и възможността за използване на горива с ниски цени, позволява намаляване на разходите за отопление, напредналата техология на топловъздушна вентилация елиминира проблема с топлинните загуби.
 • Аксесоари

  Аксесоари

  Справочник с аксесоари за мобилни отоплители. Това допълнително оборудване прави работата с отоплителите Master много по-удобна.