Компанията

Глобалното присъствие на компанията и многогодишния опит ни правят неоспорим пазарен лидер в сегмента за мобилни машини за обработка на въздуха. Основен елемент в развитето на нашата компания е представянето на нови продукти и технически иновации, както и запазването на сегашните ни пазарни позиции и излизането на нови пазари.
 • За компанията

  За компанията

  Master Climate Solutions Group е световен лидер в производството на мобилни уреди за контрол над микроклимата: отопление; изсушаване и вентилация.


 • Нашата мисия

  Нашата мисия

  Master Climate Solutions е водещ световен производител на машини за обработка на въздуха. Нашите машини са проектирани за професионалисти и нашата цел е да им помогнем да приспособят работната среда към техните нужди, по най-бързия и лесен начин, като същевременно запазят ниски инвестиционните си разходи.
 • MCS постижения

  MCS постижения

  Наследството на Master датира от началото на 60-те години, когато компанията Desa създаде първите Master отоплители в Съединените Американски Щати. Година след година, Desa нараства в световен мащаб, разширява се в други страни, отваряйки производства в чужбина.
 • Новини

  Новини

 • Свържете се с нас

  Свържете се с нас

  Master Climate Solutions Group включва четири офиси, които обслужват клиенти от целия свят.