Как да изберем

Полезен инструмент при избора на подходящо устройство. Калкулатора позволява на нашите клиенти да проверят какъв отоплител, изсушител или охладител/климатик им е необходим.
 • Принцип за избор на отоплител

  Принцип за избор на отоплител

  Преди да изберете отоплител, проверете каква е минималната необходима мощност за вашето помещение. Използвайте безплатния калкулатор, за да определите отоплител с каква мощност ви е нужен.

 • Как да изберете най-подходящия изсушител

  Как да изберете най-подходящия изсушител

  Изсушителите имат много и различни приложения, но за да бъдат ефективни, трябва да се избере необходимата мощност за съответното помещение. Прочетете за начините за избор на правилния изсушител и използвайте калкулатора на ефективността, който ние разработихме за вас.
 • Как да изберете най-подходящия air cooler?

  Как да изберете най-подходящия air cooler?

  Охладителите MASTER имат много приложения. Важно е да изберете правилния модел с подходящата мощност, за да изпълни своето предназначение. Прочетете за начините за избор на охладител, който най-добре ще отговаря на вашите нужди.
 • Как да изберете дестратификатор

  Как да изберете дестратификатор

  Топлият въздух се натрупва в горната част на помещението. Таванният вентилатор Master отвежда топлия въздух в долната част на помещението, благодарение на което се спестява около 30% енергия. Таванният вентилатор Master създава въздушна струя, което позволява усещането за горещина да се понижи с около 4°C.