ИЗСУШАВАНЕ

Изсушителите Master са предназначени да помагат в изсушаването на въздуха в много области на приложение. Могат да се използват в промишлеността, строителството, дома и много други.
 • Профсионални изсушители - Промишлени

  Профсионални изсушители - Промишлени

  Високо ефективни машини, проектирани за употреба от индустрията. Техният дизайн ги прави идеални за употреба дори в тежки условия, като например в строителната индустрия.

 • Изсушители - големи размери

  Изсушители - големи размери

  Кондензационни изсушители с висок дебит на въздух осигуряват ефикасно сушене в кратък период от време. Оборудвани са с мощен и тих центробежен вентилатор, големи въздушни филтри и трифазна защита на компресора. Найподходящи за индустриални приложения.

 • Профсионални изсушители - Бял

  Профсионални изсушители - Бял

  Мобилни машини, които могат да бъдат използвани във всякакъв вид помещения. Използването на този тип кондезационни изсушители ускорява довършителни работи и ремонтни дейности.

 • Профсионални изсушители - Компактни

  Профсионални изсушители - Компактни

  Високо ефективни машини, проектирани за употреба от индустрията. Техният дизайн ги прави идеални за употреба дори в тежки условия, като например в строителната индустрия.

 • Битови изсушители - За дома и офиса

  Битови изсушители - За дома и офиса

  Премахват влагата от помещения, предпазват от образуването на мухъл и развитието на бактерии. Активният филтър премахва неприятни миризми. Изсушителите на въздуха имат широко приложение, например в апартаменти, гаражи, мазета, библиотеки, сушилни помещения, бани, и много други..
 • Професионални адсобционни изсушители

  Професионални адсобционни изсушители

  Машини, предлагащи широка гама от приложения. Влажността се отстранява чрез адсорбция. Адсорбционни изсушители се използват във всички места, където се изисква ниско ниво на влажност.