За компанията

Master Climate Solutions е световен лидер в производството на преносимо оборудване за:

охлаждане, изсушаване и вентилация.


Марката Master повече от 50 години е марка номер 1
в света на професионалните преносими отоплители.

Master

Master Climate Solutions е регистрирана марка на Dantherm Group. Dantherm Group, със седалище в Дания, присъства с дъщерните си дружества в 13 страни, включително: Дания, Великобритания, Германия, Швейцария, Полша, Италия, Испания, Обединени Арабски Емирства, Швеция, Китай, Русия и Норвегия.

Dantherm S.p.A. е разположена в Пастренго, близо до Верона и е сърцето на Компанията за инженеринг и производство. Състои се от два завода и мрежа от доставчици, свързани с MCS.

Екип от опитни инженери работят на пълен работен ден върху дизайнa и разработване на нови продукти. Dantherm S.p.A. разработва и произвежда мобилни отоплители с възможно най-високи надежност и стандарт, в съответствие с най-новите и строги европейски стандарти и сертификационни изисквания на най-престижните институти за контрол на качеството и Хомологизационните институти, като TUV и DVGW.

Няколко производствени потока са посветени на специфичните продуктови линии. Те позволяват да се постигне най-високо качество, благодарение на специализираните работници и оборудване. Тук са производствените линии за газови отоплители, директни и индиректни дизелови отоплители.

Цялата продукция се пакетира и складира в огромен склад, обслужващ Южна Европа и презокеанските ни клиенти.