Аварии

Отопление
на пространства
Насочено
отопление
Възстановяване
на щети от
наводнения
Вентилация

Продуктовата гама на Master включва готови решения за спешни случаи след наводнения. По време на извънредни ситуации или природни бедствия, е необходимо да се реагира незабавно, независимо от условията. Master продуктите позволяват бързото затопляне на временни убежища и изсушаване на наводнени сгради.

Богатата гама от изсушители позволява избора на правилно устройство. Предлаганите от Master продукти включва както професионални, високо ефективни устройства, които могат да се използват в екстремни условия, така и компактни модели, които могат да бъдат използвани в по-малки съоръжения и частни домове. Продуктовата оферта се допълва от вентилатори и нагреватели на въздуха, които дават възможност за лесно отстраняване на влагата от сгради.

Тези устройства гарантират много по-лесно и по-бързо премахване на влага от наводнени къщи и стаи, и могат да бъдат използвани за предотвратяване на растежа на вредни гъбички и плесени.

Продукти


За ускоряване процеса на отстраняване на влагата от сгради и мазета, по време на извънредни ситуации, е важно бързото затопляне. Бързият монтаж и малките размери на отоплителите ги правят много подходящ за спешни случаи.

Позволяват бързо и ефективно нагряване на интериора, без необходимостта от инсталиране на традиционните системи за отопление. Това ги прави перфектено решение за жертвите на природни бедствия.

Професионалните изсушители Master са най-ефективните средства за премахване на влага от наводнени помещения. Високата ефективност и капацитет ги правят основно средство на екипите за борба с последици от наводнения.

Приложения


Изсушаване на наводнени
помещения
Отстраняване на последици
от наводнения

Бързо загряване на помещения

Консултации


Открийте дилър във вашия район, за да получите допълнителна информация за продуктите и техните приложения.

Вижте и други решения за бизнеса

Строителство
Производство и логистика
Работилници и гаражи
Земеделие
Събития и военни
Аварии